Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3VELKÝ VÝPRODEJPřipravte se s námi na jaro. Zahájen velký výprodej skladových zásob. Jarní, letní, ale i zimní... arr3Zimní Beda sklademSkvělé zimní botičky Beda barefoot dorazily na náš sklad. Koupíš zde.... arr3Zimní Filii Himalaya TEX WOOL sklademZimní kolekce barefoot botiček Filii Himalay TEX WOOL skladem. Na výběr modely z velurové i hladké... arr3Zimní Zeazoo Yeti Sheepskin skladem!Úžasné barefootové boty Zeazoo Yeti s pravým kožíškem dorazily na náš sklad. Velmi teplé, odolné,... arr3Zimní Froddo sklademCelokožené botičky Froddo na flexi podrážce zateplené pravým kožíškem právě dorazily k nám. Koupíš... arr3Zateplené botičky Bundgaard skladem!Kvalitní zateplené botičky Bundgaard s Tex membránou skladem!. Koupíš zde!...

KONTAKTY

Ing. Zuzana Kolisková
Bablerovo náměstí 10A
779 00 Samotišky
tel: +420 723 471 009
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI


Ochrana osobních údajů e-shopu Prcek v bavlnce
  1. Ing. Zuzana Kolisková, se sídlem Bablerovo náměstí 418/10A, IČ 03878341, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Olomouce. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Zuzanou Koliskovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • PPL CZ s. r. o., se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Česká pošta, s. p., se sídlem Politických vězňů 9099/4, 225 99 Praha 1
    • Společnost Seznam.cz, a. s., se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00
    • Ing. Marie Markowicz, se sídlem Buzulucká 333/35, Teplice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@prcekvbavlnce.cz.

  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.prcekvbavlnce.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.